Referenties

Ik zie er beter uit - en dat voel ik

Personal styling werkt. Dat staat vast. De kleren maken de man - en zéker de vrouw. Een sessie personal styling levert keer op keer geweldige resultaten op. Lees, kijk en geniet!

"Heidi legt niet op wat je moet dragen. Ze geeft suggesties. Maar die zijn wel stevig onderbouwd. En als je in de winkel iets kiest wat je helemaal niet staat, dan zegt Heidi je dat ook. Ze legt uit waarom en toont welke kledingstukken beter zijn. Je leert er heel veel uit. Als ik nu ga shoppen, dan doe ik dat niet in het wilde weg. Ik weet wat ik wil en wat me staat. Wat 'n verschil met vroeger."
Eliane

"Ik kreeg een nieuwe functie in het bedrijf waar ik werk. Veel meer klantencontact: ik moest er altijd goed én voornaam uitzien. Combineer die twee maar eens. Omdat ik wel eens een second opinon wou, volgde ik een workshop bij Heidi. Ik heb daar meer geleerd dan door duizend modemagazines te lezen. Ze heeft me een 'personal style' gegeven. En dat werkt écht in mijn job."
Sonja

"Toen ik achttien was, kleedde ik me altijd in het zwart. Veel juwelen en met piekhaar en zo, je kent dat wel. De kleding van toen past echt niet meer bij mij, dat wist ik al een tijdje. Maar een eigen stijl had ik niet meer. Dankzij Heidi heb ik die gevonden. Geen mode voor topmodellen, maar kleding die mij past en waarin ik mij goed voel."
Micheline